Dura
Novosti

POZIV POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA, UGOSTITELJIMA I HOTELIJERIMA

POZIV POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA, UGOSTITELJIMA I HOTELIJERIMA
POZIV POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA, UGOSTITELJIMA I HOTELIJERIMA
Grad Dubrovnik i Razvojna agencija grada Dubrovnika DURA d.o.o organiziraju susret poljoprivrednih proizvođača, ugostitelja i hotelijera 13. veljače 2017., od 13 do 16 sati u hotelu Adria.

Susret se organizira s ciljem povezivanja proizvođača i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju jelovnici za nadolazeću sezonu. Ovim putem omogućuje se direktni kontakt proizvođača i potencijalnih kupaca.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači te ugostitelji i hotelijeri da se prijave na susret telefonom na 020 640 275 ili e-mailom mhrnic@dura.hr najkasnije do 9. veljače 2017.

Uz prijavu treba navesti: IME I PREZIME/NAZIV SUBJEKTA, KONTAKT (mob, tel, e-mail).

Sudjelovanje na susretu je bez naknade.

Događaj je dio je projekta AGROBIZNIS – oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji koji za cilj ima uspostaviti stalnu komunikaciju između poljoprivrednih proizvođača i konzumenata poljoprivrednih proizvoda. Kako bi se ovaj cilj ostvario, Europska unija kroz instrument za pretpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 – 2013. financira dvogodišnji projekt s oko 350.000 eura. Zahvaljujući ovim sredstvima kroz projekat se radi na jačanju unutarnjih kapaciteta u obje regije i podizanju svijesti o postojećim vrijednostima tradicionalnih i autohtonih proizvoda.

Datum:
27.01.2017
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

MATCH MAKING EVENTI U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS

Dura

RAVNO – DVODNEVNI SAJAM POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA “Plodovi krša”

Dura

DVODNEVNI SAJAM PLODOVI KRŠA

Dura

“MATCH MAKING” U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS

Dura

“AGRIBUSINESS” – Završna tržnica poljoprivrednih proizvoda

Dura

DUBROVAČKA REGIJA: Proizvođači na sajmu na Srđu predstavili autohtone proizvode

Dura

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA AGROBIZNIS

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X