Dura
Novosti

Energetsko siromaštvo u priobalnim područjima

Energetsko siromaštvo u priobalnim područjima
Energetsko siromaštvo u priobalnim područjima
Direktorica DURA-e, Andrea Novaković sudjelovala je na događanju “Energetsko siromaštvo u priobalnim područjima” koje se održalo 23. veljače 2017. u Gradskoj knjižnici Zadar.

Energetsko siromaštvo je sve prisutnija tema u javnom dijalogu, ali dosadašnja istraživanja, pilot-projekti te preporuke koje su proizlazile iz navedenih aktivnosti uglavnom su bile fokusirane na kontinentalna područja. Stoga je cilj ovog događanja bio informirati o problematici energetskog siromaštva, potaknuti diskusiju o specifičnostima energetske i socijalne slike priobalnih područja te razviti preporuke za ublažavanje energetskog siromaštva u priobalnim područjima.

Događanje je organizirano u sklopu projekta REACH koji financira EU putem programa Inteligentna energija za Europu, a sufinanciraju Ured za Udruge Vlade RH i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Datum:
24.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X