Dura
Novosti

ZAVRŠEN PROJEKT LOKALNI I REGIONALNI LIDERI – POKRETAČI PROMJENA

ZAVRŠEN PROJEKT LOKALNI I REGIONALNI LIDERI – POKRETAČI PROMJENA
ZAVRŠEN PROJEKT LOKALNI I REGIONALNI LIDERI - POKRETAČI PROMJENA
Završna konferencija u Zadru održala se 17. ožujka 2017. godine s kojom je završen višemjesečni projekt “Lokalni i regionalni lideri – pokretači promjena” kojeg je provodila Državna škola za Javnu upravu u suradnji s WYGSavjetovanje-m, a na kojem je kao trener za temu EU fondova i dobrog upravljanja aktivno sudjelovala direktorica DURA-e, Andrea Novaković.

Cilj edukacije bio je kroz 22 dana treninga informirati i podučiti dužnosnike i donositelje odluka o temama relevantnim za rukovoditeljski posao poput dobrog upravljanja, EU fondova, antikorupcije, državnih potpora, financija i sl.

Kroz edukaciju su prošla 34 polaznika te je stvorena mreža od 10-ak trenera iz cijele Hrvatske koji će osigurati kontinuitet održavanja edukacije za buduće dužnosnike i rukovoditelje.

Intencija je državne škole edukaciju učiniti obveznom prilikom preuzimanja rukovodećih pozicija novih političkih garnitura obzirom na visoku ocjenu korisnosti polaznika u svakodnevnom radu.

Datum:
20.03.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X