Dura
Novosti

PROJEKTNA SURADNJA DURA-e I POKRAJINE DÜZCE

PROJEKTNA SURADNJA DURA-e I POKRAJINE DÜZCE
PROJEKTNA SURADNJA DURA-e I POKRAJINE DÜZCE
Svečano druženje delegacije iz pokrajine Düzce u Turskoj i DURA-e održalo se je 22. ožujka 2017. godine u hotelu Rixos Libertas.

Grad Dubrovnik je s regijom Düzce 2014. godine, posredstvom projekta „bratimljenja gradova” financiranog EU sredstvima,  uspostavio odnos suradnje i međusobne potpore u sektorima turizma i poljoprivrede.

Projekt je operativno ispred Grada Dubrovnika vodila DURA, u ime koje je ravnateljica Andrea Novaković dragim suradnicima i gostima najljepše zahvalila.

Delegacija iz Düzce dolazi kako bi razmijenila iskustva vezana za turizam te se tijekom njihovog boravka održava niz sastanaka s predstavnicima turističkog sektora Dubrovnika i okolice.

Düzce leži na sjeveru Turske, u regiji Crno More, na platou udaljenom 32 kilometra od obala Crnog mora. Smješten je zapravo na pola puta između Ankare i Istanbula. Grad ima 135.000 stanovnika.

Datum:
24.03.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X