Dura
Novosti

NASTAVAK PROJEKTA LEADERSHIP AKADEMIJA – FAZA II

NASTAVAK PROJEKTA LEADERSHIP AKADEMIJA – FAZA II
NASTAVAK PROJEKTA LEADERSHIP AKADEMIJA - FAZA II
Trodnevna edukacija u sklopu projekta Vijeća Europe i DURA-e pod nazivom „CBC Leadership akademija – II. dio” održava se od 4. do 6. travnja 2017. godine u hotelu Leotar u Trebinju, na kojoj sudjeluju ispred DURA-e Andrea Novaković, direktorica te Alisa Aliti Vlašić i Jelena Brbora stručne suradnice.

Program Liderske akademije namijenjen je gradonačelnicima, višim dužnosnicima i odabranim predstavnicima organa lokalne samouprave, a nudi niz smjernica za obuku i rad u jedinicama i organima lokalne samouprave.

Teme koje se obrađuju tijekom interaktivnih predavanja obuhvaćaju strateško planiranje za gradove i općine, upravljanje u javnoj upravi kao i upravljanje ljudskim potencijalima.

Uključeni gradovi u provedbi prekograničnog projekta su Dubrovnik, Trebinje, Tivat, Herceg Novi i Kotor.
Trenutno u Trebinju edukaciji prisustvuje 37 sudionika gore navedenih gradova.

Projekt „CBC Leadership akademija” sastoji se od tri dijela edukacija. Prvi dio edukacija se je održalo u Dubrovniku od 2. do 4. studenog 2016. godine u hotelu Royal Princess Dubrovnik, dok će treća završna edukacija biti početkom lipnja ove godine u Herceg Novom.

Datum:
05.04.2017
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

LEADERSHIP AKADEMIJA OD 7. DO 9. LIPNJA U HERCEG NOVOM

Dura

SURADNJA DURA-e I VIJEĆA EUROPE U INNSBRUKU

Dura

U DUBROVNIKU ODRŽAN BILATERALNI SASTANAK MREŽE „2ND CHANCE“

Dura

STUDIJSKA POSJETA DURA-i

Dura

USPJEŠNO ZAVRŠENA “LEADERSHIP AKADEMIJA”

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X