Dura
Novosti

LEADERSHIP AKADEMIJA OD 7. DO 9. LIPNJA U HERCEG NOVOM

LEADERSHIP AKADEMIJA OD 7. DO 9. LIPNJA U HERCEG NOVOM
LEADERSHIP AKADEMIJA OD 7. DO 9. LIPNJA U HERCEG NOVOM
Treći seminar na temu „LEADERSIP AKADEMIJA – STAGE III” namijenjen je predstavnicima partnerskih općina – Dubrovnika, Trebinja i Herceg Novog, a održat će se u Herceg Novom, u hotelu “Park”, od 7. do 9. lipnja 2017. godine.


Seminar nudi niz smjernica za obuku i rad u jedinicama i organima lokalne samouprave. Teme koje će se obrađivati za vrijeme interaktivnih predavanja obuhvaćaju strateško planiranje, menadžment u javnoj upravi i upravljanje ljudskim resursima.

Ova trodnevna edukacija dio je prekograničnog projekta „CBC Leadership academy“, u kojem su partneri Općina Herceg Novi, Grad Trebinje i Grad Dubrovnik.

Seminar u Herceg Novom treći je i posljedni intenzivni stručni modul obuhvaćen projektom. Prvi modul je održan u Dubrovniku u studenom 2016. godine, a drugi u Trebinju u travnju ove godine.

Prekogranični projekt ova tri grada odobrilo je Vijeće Europe, na inicijativu Razvojne agencije grada Dubrovnika DURA-e u suradnji s prekograničnim partnerima.

Datum:
06.06.2017
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

NASTAVAK PROJEKTA LEADERSHIP AKADEMIJA – FAZA II

Dura

SURADNJA DURA-e I VIJEĆA EUROPE U INNSBRUKU

Dura

STUDIJSKA POSJETA DURA-i

Dura

U DUBROVNIKU ODRŽAN BILATERALNI SASTANAK MREŽE „2ND CHANCE“

Dura

USPJEŠNO ZAVRŠENA “LEADERSHIP AKADEMIJA”

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X