Dura
Novosti

ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA STARTUP AKADEMIJE

ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA STARTUP AKADEMIJE
ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA STARTUP AKADEMIJE

dsc_3301
dsc_3321
dsc_3320
dsc_3324
dsc_3325
dsc_3326
dsc_3328
dsc_3329
dsc_3335
dsc_3341
dsc_3344
dsc_3347
dsc_3348


Kako uspješno pregovarati. Što može biti predmet pregovaranja? Koji su važni elementi za uspjeh pregovora? Odgovore na ta pitanja i mnoga druga 20 polaznika je doznalo ovaj vikend na dvodnevnoj radionici „Taktike i strategije poslovnog pregovaranja“.

Na ovom praktičnom treningu polaznici su naučili kako primijeniti određena pravila igre – ono što trebate činiti i ono što ne smiju činiti. Kako pregovarati iz jače/slabe početne pozicije? Kako upravljati ustupcima, kada ih dati, a kada primiti? Što mogu učiniti da pregovore pomaknu s mrtve točke? Kako iskazati svoje neslaganje, a zadržati dobar odnos? Upoznali su se sa načinima argumentiranja i uvjeravanja; riječi i rečenice kojima upravljamo teškim i agresivnim klijentima. Naučili su analizirati motive druge strane, pregovarati, a ne pogađati se. Upoznali su zamke i trikove u pregovorima, ali i kako skršiti otpor.

Kroz sve to polaznike je vodila vrhunska predavačica i stručnjakinja na ovu temu gđa. Davorka Biondić Vince vlasnica i direktorica tvrtke „Biondi” d.o.o. Prije pokretanja vlastite tvrtke,10 godina je bila članica Uprave za nabavu i prokuristica u njemačkom Kauflandu, te glavni pregovarač, a do ožujka 2012. god. u austrijskom Sparu; 10 godina vodila internu akademiju znanja u odjelu nabave.

U svojoj uspješnoj karijeri samostalno je vodila i zaključila preko 4.000 pregovora s domaćim i internacionalnim kompanijama i bila odgovorna za godišnju nabavnu vrijednost od preko 2 milijarde kuna.

Datum:
12.11.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X