Dura
Novosti

DURA POSTALA DIO MREŽE PODUZETNIČKIH POTPORNIH INSTITUCIJA

DURA POSTALA DIO MREŽE PODUZETNIČKIH POTPORNIH INSTITUCIJA
DURA POSTALA DIO MREŽE PODUZETNIČKIH POTPORNIH INSTITUCIJA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Odluku o odabiru poduzetničkih potpornih institucija za sudjelovanje u pilot projektu „Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ čiji je Javni poziv za iskaz interesa objavljen dana 11. srpnja 2017. godine.

Svrha Poziva je jačanje ponude profesionalnih usluga MSP-ovima diljem Hrvatske (na istoj razini kvalitete), kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja, prilagođena njihovim potrebama, te kako bi se smanjila asimetrija informacija (pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama).

Na Javni poziv je interes iskazalo čak 66 poduzetničkih potpornih institucija, a DURA je izabrana među 20 institucija koje ulaze u Mrežu PPI-a, te je na taj način klasificiran kao najbolje rangiran PPI u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Odabir poduzetničkih potpornih institucija vršio se na temelju dva opća kriterija:
– uravnotežen regionalni razvoj (odabir po županijama temeljem dodijeljenih bodova)
– izvrsnost (odabir na razini RH temeljem dodijeljenih bodova).

Datum:
27.11.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X