Dura
Natječaji

NATJEČAJ: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza 1

NATJEČAJ: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza 1
NATJEČAJ: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza 1

Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – Faza 1

Status: Otvoren

Od 23.01.2018.
Do 18.04.2018.

Vrsta poziva

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Područje

Socijalna uključenost

Prijavitelji

Neprofitne organizacije

Organizacije civilnog društva

Jedinice lokalne samouprave

Jedinice regionalne (područne) samouprave

Ustanova socijalne skrbi

Vrijednost natječaja

110.150.000,00 kn

Fond

Europski socijalni fond

Program

Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020

Sažetak

Poziv se provodi u okviru Prioritetne osi 2 „Socijalno uključivanje“, investicijskog prioriteta 9.iv – Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa; specifičnog cilja 9.iv.1. – ”Poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama, uključujući podršku procesu deinstitucionalizacije”. Svrha Poziva je unaprijediti socijalnu uključenost i promicati pomirenje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju učinkovitih i uključivih socijalnih usluga. Kroz ovu operaciju, putem više različtih komponenti financirat će se projekti koji će osigurati širu dostupnost socijalnih usluga u zajednici istovremeno suzbijajući siromaštvo i podupirući  socijalnu uključenost ugroženih skupina.

RADIONICE:

Uz već održanu radionicu u Zagrebu 06. veljače te dodatnu radionicu koja će se održati 12. veljače, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu ESF programa ”Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 1” organizirat će informativne radionice u sljedećim gradovima:

– Zadar (21. veljače)
– Čakovec (26. veljače)
– Slavonski brod (05. ožujka)
– Rovinj (09. ožujka)

O eventualnim dodatnim gradovima, kao i točnim terminima i lokacijama te načinu prijave za svaku od planiranih radionica potrebno je redovno pratiti web-stranicu strukturni fondovi.

Sve o aktualnom natječaju možete pogledati ovdje.

Datum:
14.02.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X