Dura
Novosti

DURA primila u posjet Veleposlanika SAD-a

DURA primila u posjet Veleposlanika SAD-a
DURA primila u posjet Veleposlanika SAD-a

Direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika Ana Marija Pilato i viši stručni suradnik za lokalni razvoj i fondove Europske unije Nikša Vlahušić primili su dana 22. veljače 2018. godine veleposlanika Sjedinjenih američkih država u Republici Hrvatskoj g. Roberta Kohorsta.

Direktorica DURA-e predstavila je rad i aktivnosti agencije dok je viši stručni suradnik predstavio projekt „Smart City Dubrovnik“ i njegove pod projekte; Smart parking, Smart park, Brojač posjetitelja i Dubrovačko oko.

Također veleposlaniku su predstavili aktualne Tech radionice u sklopu projekta Start-up akademija i nadolazeći događaj „Hackaton“ koji će se održati 14. i 15. travnja 2018. godine u Dubrovniku.

Raspravljalo se i o planiranim nadogradnjama trenutnih aplikacija i smart rješenjima za projekt „Smart City Dubrovnik“ koje vode ka integriranom upravljanju.

Datum:
22.02.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X