Dura
Edukacije

VJEŠTINE PREZENTIRANJA

VJEŠTINE PREZENTIRANJA
VJEŠTINE PREZENTIRANJA

Sve više se u poslovnom okruženju od ljudi očekuje da prezentiraju proizvode, usluge koje nude, projekte, ideje, izvještaje, svoj rad i svoje kompetencije. Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu. Prezentirati na način da istaknete najvažnije i zadržite pažnju publike zahtjeva strukturu i vježbu.

Kako bi naučili kako uspješno prezentirati za Vas smo organizirali radionicu Vještine prezentiranja koja će se održati 12. svibnja 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Teme radionice su slijedeće:

•          Plan strukture prezentacije utemeljen na stilovima učenja

•          Priprema za prezentaciju – tehnička i osobna

•          Komadanje i redanje sadržaja -storyboarding

•          Početak prezentacije – izgrađivanje rapora

•          Verbalna i neverbalna komunikacija tijekom prezentacije

•          Storytelling -pričanje priče u prezentaciji


PREDAVAČICA:

Snježana  Kupres –   NLP trener & coach,  Prodajni Trener  Expert Ing. zračnog prometa  sa više od 23 godine  iskustva u prodaji, od čega 19  godina na izvršnim pozicijama u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama.  Najduže radno iskustvu na izvršnoj poziciji  u zrakoplovnoj kompaniji  Malaysia Airlines. Danas, konzultant za tvrtku Tal Aviation Group zastupa i vodi prodaju za zrakoplovne kompanije  (Qantas, El Al, Catahy Pacific, Ethipoian Ailrines, Jet Airways na tržištima Hrvatske i Slovenije. Poslovni put  u području edukacija započinje 2007. godine, u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području, prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, Neuro Lingvističkog Programiranja, Coachinga. Edukacije  polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. stječe licencu certificirnaog trenera Neuro Linguističkog Programiranja 2016 godine kreće u vlastitu poduzetničku incijativu: savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

2017. zajedno sa partnerima pokreće Svjesno poslovanje  sa ciljem osvještavanja  nove razine poslovanja – usmjernost na ljude i njihove potencijale  kao poluge uspjeha organizacija. Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije  i surađuje sa brojinm tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu  neke od njih: ABC  Accelerator – Ljubljana,  Tal Aviation group -Izrael,  Korean Air, Seoul,Poslovni Dnevnik, Hub Impact, Centar za Mirovne Studije RH.


Prijave se zaprimaju putem:

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X