Dura
Novosti

KONFERENCIJA – MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA ZA PODUZETNICE – 18.5.2018.

KONFERENCIJA – MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA ZA PODUZETNICE – 18.5.2018.
KONFERENCIJA - MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA ZA PODUZETNICE - 18.5.2018.

U petak, 18. svibnja, u Dubrovačkoj razvojnoj agenciji (Branitelja Dubrovnika 15, Dubrovnik) održat će se konferencija Mogućnosti financiranja za poduzetnice. Konferencija je namijenjena poduzetnicama i onima koje će to tek postati.

Počinje u 9, a završava u 14.15 sati.

U Hrvatskoj čak trideset posto poduzetništva čini ono žensko. Razvojem tržišta očekuje se daljnji razvoj ženskog poduzetništva, ali i specifičnih usluga koje to poduzetništvo prate. Već sada mnoge institucije u Hrvatskoj imaju programe za poduzetnice, no o njima se ne zna dovoljno. Zbog toga su Institut za razvoj ženskog poduzetništva Adria i mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria pokrenuli niz konferencija o financiranju poduzetnica. Konferencije se održavaju diljem Hrvatske – od Osijeka do Dubrovnika.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i Dubrovačka razvojna agencija DURA predstavit će poduzetničke mogućnosti juga zemlje.

Poduzetnicama i osobama koje žele zakoračiti u poduzetništvo, na raspolaganju su bespovratne potpore te drugi povoljni načini financiranja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO-a) i Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR-a).

Na konferenciji će se govoriti i o mjerama aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Raiffeisen banka i Raiffeisen Leasing predstavit će ponudu za poduzetnice unutar koje je i prva kreditna linija za poduzetnice ostvarena u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvitak.

Osim o financiranju, na konferenciji će biti riječi i o aplikacijama koje poduzetnicima unaprjeđuju poslovanje. O suvremenim alatima za organizaciju poslovanja govorit će Natalija Zastavnik Crnički, direktorica tvrtke Salonize. Razvoj istoimene aplikacije sufinanciran je iz EU fondova, tj. Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ulaz na konferenciju je slobodan no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava.

Svoje sudjelovanje kao i program konferencije možete pogledati ovdje.

Datum:
15.05.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X