Dura
Novosti

DURA UKLJUČENA U PROMOCIJU SPORTA KROZ ERASMUS+

DURA UKLJUČENA U PROMOCIJU SPORTA KROZ ERASMUS+
DURA UKLJUČENA U PROMOCIJU SPORTA KROZ ERASMUS+

Događaj pod nazivom “SPORTGIVECHANCE” održao se od 30.08. do 02.09.2018. godine u talijanskom gradu Spoleto na kojem je sudjelovao djelatnik DURA-e Oliver Milošević.

Događaj je posvećen promociji sporta a i prevenciji dijabetesa sve u sklopu programa Erasmus+. Svi zainteresirani sudionici su mogli trčati i biciklirati, a aktivnosti su se održavale duž stare željezničke pruge Spoleto Norcia i u samom gradu Spoletu.

Tijekom prvog dana događaju je prisustvovao i g. Umberto Poli nagrađivani talijanski biciklist s dijabetesom pod “Novo Nordisk Teamom”, globalnom zdravstvenom kompanijom koja se već 90 godina bavi brigom o dijabetesu.

Glavni partner ovog sportskog događaja je Grad Spoleto.

Hrvatsku je predstavljao Biciklistički Klub Konavle sa svojih 10 predstavnika te BK Biker i BK Ciklus sa svojih 14 predstavnika.

Događaju su prisustvovali preko 1000 sportaša, 10 gradova u kojim su se održavale aktivnosti, razna udruženja za borbu protiv dijabetesa, 31-na organizacija iz 16 europskih država. Navedeni događaj je bio otvoren kako za profesionalce tako za amatere i za djecu.

Datum:
07.09.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X