Dura
Novosti

STRATEŠKI PRISTUP RAZVOJU PAMETNIH GRADOVA

STRATEŠKI PRISTUP RAZVOJU PAMETNIH GRADOVA
STRATEŠKI PRISTUP RAZVOJU PAMETNIH GRADOVA

Dvodnevna konferencija na temu “Strateški pristup razvoju pametnih gradova” održava se u Splitu od 18. do 19. listopada 2018. godine, na kojoj sudjeluje direktorica DURA-e Ana Marija Pilato Krile ispred Grada Dubrovnika.

Konferencija je osmišljena na način da brojni inozemni i domaći stručnjaci, kroz izlaganja i prezentacije, predstave vlastita iskustva iz područja strateškog planiranja i upravljanja razvojem na temu razvoja pametnih gradova.

Na predavanju o izvorima financiranja pametnih gradova i razvoju investicijskih platformi bili su predstavljeni uspješni projekti i primjeri dobre prakse, na kojem su predstavljena dva DURA-ina projekta „2nd Chance“ i „Techtown“.

Konferencija je dio procesa Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine i pripreme Republike Hrvatske za programsko razdoblje Europske unije nakon 2020. godine.

Datum:
19.10.2018
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X