Dura
Novosti

POZIV NA „LIFE KONFERENCIJU – REZULTATI I DOBROBITI LIFE PROJEKATA“

POZIV NA „LIFE KONFERENCIJU – REZULTATI I DOBROBITI LIFE PROJEKATA“
POZIV NA „LIFE KONFERENCIJU - REZULTATI I DOBROBITI LIFE PROJEKATA“

U Zagrebu, 12. veljače 2019. u Dvorani Vatroslava Lisinskog (mala dvorana), Trg Stjepana Radića 4, s početkom u 9:30 održat će se „LIFE konferencija – rezultati i dobrobiti LIFE projekata“ u organizaciji Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Program LIFE financijski je instrument Europske unije putem kojeg se sufinanciraju projekti koji provode konkretne mjere zaštite i poboljšavaju provedbu europskog i nacionalnog zakonodavstva na području zaštite okoliša, prirode i klime. Kroz LIFE projekte sufinancira se primjena inovativnih metoda i unaprjeđenje postojećeg znanja i prakse.

Cilj konferencije je predstaviti rezultate i korist koju LIFE projekti donose zaštiti okoliša, prirode i klime. Na konferenciji će biti predstavljeni uspješni hrvatski i inozemni projekti koji će prezentirati provedene aktivnosti, ostvarene rezultate i prijenos tih rezultata u druga područja i sektore te dobrobit koju je organizacija imala od provedbe LIFE projekata.

Uz konferenciju, održat će se i sajam LIFE projekata koji se provode u Hrvatskoj te će sudionici biti u mogućnosti dobiti informacije izravno od korisnika projekata.

Konferencija je namijenjena predstavnicima svih sektora društva koji su zainteresirani za prijavu LIFE projekata, preuzimanje rezultata ili implementaciju u lokalne i nacionalne politike.

Broj sudionika je ograničen te Vas molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnog obrasca do 4. veljače 2019. Prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o uspješno zaprimljenoj prijavi.

Datum:
16.01.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X