Dura
Novosti

DURA na danu karijera RIT Croatia

DURA na danu karijera RIT Croatia
DURA na danu karijera RIT Croatia

19. Dan karijera koji organizira RIT Croatia danas, 27. veljače 2019. godine održan je u hotelu Rixox Dubrovnik na kojem su sudjelovali djelatnici DURA-e; Alisa Aliti Vlašić, Ena Soprano i Stjepan Ćavar.

Cilj samog događaja je spojiti studente RIT-a s predstavnicima kompanija, i omogućiti im mogućnost networkinga, odnosno povezivanja s predstavnicima kompanija, kroz druženje i razgovor, ali i kroz radionice i panel diskusije.

Program je započeo panel diskusijom pod nazivom ‘Vještine i zaposlenja 21. stoljeća’ na kojoj su sudjelovali viši zaposlenici domaćih i stranih tvrtki. Osim uvodne diskusije, kao i panel diskusije alumna RIT Croatia, na programu su bile i prezentacije programa učenja, radionice o zaposlenju, studije slučaja o najboljim praksama pri zaposlenju studenata, i mnogo više.

Uz edukativni program, studenti su imali priliku i odraditi intervjue te potencijalno dobiti posao.

Na Danu karijera sudjelovale su sveukupno 24 kompanije, kako iz SAD-a gdje su već zaposleni studenti RIT-a, tako i iz regije, primjerice iz Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Datum:
27.02.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X