Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA „KAKO PRODAVATI RAZLIČITIM TIPOVIMA LJUDI“

ODRŽANA RADIONICA „KAKO PRODAVATI RAZLIČITIM TIPOVIMA LJUDI“
ODRŽANA RADIONICA „KAKO PRODAVATI RAZLIČITIM TIPOVIMA LJUDI“

Ovaj sunčani vikend smo za Vas organizirali „Kako prodavati različitim tipovima ljudi“ predavača Aleksandra Jelovaca, coacha i trenera, psihoterapeuta s međunarodnim iskustvom. Fakultetsku diplomu magistra politologije nadograđuje različitim edukacijama i certifikatima zadnjih desetak godina, posebice za psihoterapiju gdje se usavršava u Školi za kibernetiku i sistemsku terapiju.

Radionicu je osmislio i pokrenuo za sve one koji kreću u svijet poduzetništva i prodaje vlastitog proizvoda ili usluge, prodajnom osoblju koji rade s ljudima na svakodnevnoj bazi, pogotovo prodajne aktivnosti bez obzira radi li se o prodaji proizvoda ili usluge, ali i menadžerima i voditeljima timova koji žele ostvariti što kvalitetniji kontakt s klijentima i svojim timom.

Ova radionica je proizašla iz svakodnevnih situacija gdje ljudi imaju priliku raditi s različitim tipovima ljudi, prilaziti različitim klijentima gdje nastoje postići dogovore, a imaju osjećaj da pričaju potpuno različitim jezikom.

Kako izaći na kraj s različitostima a da svaki sastanak bude prodajni i da održavate uspješan odnos sa svim klijentima, potencijalnim, postojećim i bivšim popričali smo s g. Jelovacem čas prije edukacije.

Obožavam držati ovu edukaciju jer zajedno sa polaznicima otkrivam mnogobrojne primjere iz prakse u kojima se svi možemo prepoznati. Često u svakodnevnim osobnim i poslovnim situacijama ulovim samog sebe kako zapisujem zanimljive primjere ne bih li u svakoj radionici ispričao nešto novo i drugačije. Iako postoji dio teorije koji prolazimo, posebno uživam u interakciji s polaznicima i promatranju s koliko entuzijazma rade vježbe kako bi naučili primjenjivati stečeno znanje i u praksi. Polaznicima je vrlo zanimljivo i često im je premalo vremena da bismo pokrili sve što ih zanima.“

Aleksandar Jelovac je svoje početke kao trener stekao u radu sa studentima kroz studentske udruge i start-upove. Od rujna 2016. do listopada 2017. bio je CTO “Motivation Up-a” gdje je između ostaloga držao motivacijske radionice, a svoj razvoj i rad nastavlja u Elevate-u od 2017. godine. 2016. godine pohađao je seminar UPW Tony Robbinsa u Londonu. Sav svoj trud i energiju ulaže u samorazvoj integrirajući područje psihoterapije i coaching-a. 2018. godine bio je pomoćni trener na coaching treningu i treningu osobnog razvoja u Nizozemskoj. Posebni interes gaji prema odnosu: emocije-tijelo i njihovom utjecaju na našu svakodnevicu. Stručan je u temama osobnog razvoja, leadershipa i stress managementa. U svoj rad donosi i glumačko iskustvo. Kazališne tehnike su onaj suptilni sloj koji čini razliku u našoj izvedbi pred ljudima. Kao dodatak tome bavi se meditacijom više od dvanaest godina. Proučava i bavi se tehnikama kao što su NLP, EFT, Gamma Healing, Eriksonijanska hipnoza, Sedona metoda, Emotional Clearing i druge.

Polaznici su od samog početka pozorno slušali i sudjelovali u radionici, a komentari su više nego pozitivni. „Nevjerojatno je s kakvim se sve situacijama možete sresti na poslu, a današnja radionica je bila i poučna i zabavna i smiješna – sve u isto vrijeme. Iskustva koja je predavač podijelio s nama su neprocjenjiva, a teorija je bila koncizna i vrlo dobro objašnjenja. Sve u svemu, radionica pun pogodak!“

Datum:
16.03.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X