Dura
Novosti

TECHNE SUMMIT DUBROVNIK

TECHNE SUMMIT DUBROVNIK
TECHNE SUMMIT DUBROVNIK

Dura kao lokalni partner ovim putem poziva sve hrvatske poduzetnike i investitore da se pridruže drugoj po redu konferenciji Techne Summit u Dubrovniku koja će se održati 3. i 4. svibnja u hotelu Dubrovnik Palace. Techne Summit u Dubrovniku je dvodnevno interaktivno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore iz sredozemnog poduzetničkog ekosustava u najpoznatijem povijesnom i turističkom gradu Hrvatske – Dubrovniku, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović.

Da podsjetimo, Techne Summit se organizira u Aleksandriji u Egiptu još od 2012. godine, a prošlogodišnja konferencija okupila je 6.000 posjetitelja, 130 predavača, 80 investitora, 230 startupa i preko 66 partnera,  iz više od  25 zemalja.

Cilj ovogodišnjeg dubrovačkog  skupa je približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice. Uz postojeće partnere želja nam je umrežiti lokalne institucije Grada Dubrovnika, Županije, razvojne agencije,  Sveučilišta, mlade poduzetnike, tvrtke, itd.  s našim projektom kako bismo uz partnerstvo na lokalnoj razini omogućili  održivu suradnju te ucrtali Dubrovnik na karti, kako turističkih tako i poduzetničkih vrijednosti na globalnoj razini.

Program konferencije možete pogledati  OVDJE


Za startupe

Techne Summit hrvatskim startupima pruža obilje mogućnosti za umrežavanje i prezentaciju kod međunarodnih investitora, posjetitelja konferencije. 

Pod glavnom temom Tehnologija. Inovacija. Talent., osvrnut ćemo se na goruća pitanja poput budućnosti novca, kako koristiti blockchain tehnologiju za izgradnju pametnih gradova i hoće li sljedeća tvrtka „jednorog“ biti iz Europske unije? Line-up od preko 20 predavača iz cijeloga svijeta popet će se na pozornicu kako bi objasnili trendove, razotkrili mitove i podijelili inspirativne priče. Navodimo imena nekih od predavača:

Ante Lučić, osnivač i glavni izvršni direktor, ALink

Augustin Jarak, osnivač Startupa Zagreb

Ahmad Piraiee, osnivač Ulteriera

Dario Boras, glavni izvršni direktor u Parklio

Ladislav Juric, glavni izvršni direktor, Baggizmo

Loay El-Shawarby, Alex Angels

Ioana Frincu, operativna direktorica u Under Development Office

Jure Mikuž, managing partner u South Central Ventures

Kristian Ravic, direktor startupa Grind Zagreb

Ricardo Maia, izvršitelj relationships managera za Global Startup Awards

Tadej Slapnik, direktor tvrtke Tolar Hashnet i stručnjak za regulativu blokchaina u Cotrugli Business Schoolu

Tania Kleynhans, znanstvena suradnica na RIT

Naučite o ulaganjima u startupe uz serijskog poduzetnika Juliana Costleya, MBA iz Londonske poslovne škole (London Business School). U svom master classu rizičnog kapitala, Julian će govoriti o različitim gledištima investiranja i i na koji način je najbolje doći do povrata ulaganja. .

Prijavite se na VC masterClass  Startup Investment Practices i upoznajte kolege poduzetnike i investitore na Techne Summitu osiguravši svoje mjesto ovdje.

Za investitore

Pozivamo hrvatske investitore da prisustvuju konferenciji Techne Summit i budu dijelom službenog pokretanja prve Sredozemne mreže ulaganja poslovnih anđela (Mediterranean Business Angel Investment Network). Prva organizacija svoje vrste, MBAN, ujedinit će mreže poslovnih anđela, grupacije i fondove, a i pojedinačne poslovne anđele, investitore iz cijele regije.

Osnovan od strane Alex Angels i uz potporu COIN (MCIT), Endeavor Egypt, GIZ, HIVOS Impact Investment i MIIC, MBAN za cilj ima proširiti svoj djelokrug i podržati investitore i startupe, kao i ukloniti ograničenja u trgovini između svih sudionika iz sredozemnih zemalja, ujedno iz Europske unije, Magreba i Sjeverne Afrike.

Datum:
25.04.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X