Dura
Novosti

23. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU

23. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU
23. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta po 23. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, koje se održava od 25. do 27. travnja 2019. pod nazivom Investicijama i inovacijama za konkurentnu Hrvatsku.

 

“2021. godina je početak jednog novog investicijskog ciklusa, jedne nove financijske perspektive Europske komisije. Ne više kohezijska politika, ne infrastruktura, ne više isključivo ravnomjerni ruralni razvoj i poljoprivreda, Ključni i osnovni prioritet su inovacije, odnosno investicije u inovativnu industriju u toj novoj financijskoj politici” – rekao je ministar gospodarstva Darko Horvat na otvaranju savjetovanja u Vodicama.

 

Manifestacija tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i poduzetničke potporne institucije među kojima je I DURA. Upravo zato, izvrsna je prigoda za razmjenu iskustava i dobrih praksi, za raspravu o aktualnim gospodarskim izazovima, ali i za isticanje prilika i mogućnosti unaprjeđenja konkurentnosti Hrvatske kroz jačanje investicija i poticanje inovacija.

 

Središnji događaj konferencije na programu je panel “Pitaj Vladu” na kojem su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar, ministar energetike i zaštite okoliša Tomislav Čorić, ministar gospodarstva Darko Horvat, ministar uprave Lovro Kuščević, ministrica europskih fondova i regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, glavni državni inspektor Andrija Mikulić i ravnatelj HZZ-a Ante Lončar, dok je moderator bio poduzetnik I investitor Saša Cvjetojević.

Na manifestaviji je još bilo mnoštvo zanimljivih predavanja i panela a više o programu možete vidjeti ovdje.

Datum:
26.04.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X