Dura
Edukacije

KAKO ISKORISTITI NEVERBALNU KOMUNIKACIJU ZA PROFESIONALNI USPJEH

KAKO ISKORISTITI NEVERBALNU KOMUNIKACIJU ZA PROFESIONALNI USPJEH
KAKO ISKORISTITI NEVERBALNU KOMUNIKACIJU ZA PROFESIONALNI USPJEH

Zasigurno znate da više od 90% ljudske komunikacije pripada u takozvanu neverbalnu komunikaciju. Zbog čega onda toliko pažnje posvećujemo samim riječima, a tako malo pažnje na to kako je nešto rečeno? Slušate sugovornika i odobravate njegove riječi, ali nešto vam tu „ne štima“?

Kako bi savladali neverbalnu komunikaciju prijavite se na radionicu koju smo za Vas organizirali KAKO ISKORISTITI NEVERBALNU KOMUNIKACIJU ZA PROFESIONALNI USPJEH?“. Radionica će se održati u subotu, 27. travnja 2019. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 09:00 sati.

Ovladajte neverbalnom komunikacijom da se povežete s ljudima oko sebe bez upotrebe riječi. Naučite se uskladiti i izgraditi odnos samo govorom tijela. Saznajte koje geste i pokrete tijelo prirodno koristi kada je opušteno, a koje kada je u stanju stresu. Prepoznajte kada se vaš sugovornik s vama ne slaže i djelujte u trenutku i sklopite posao. Naučite uskladiti svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju za postizanje najboljih poslovnih rezultata. Isprobajte jednostavne vježbe utemeljene na istraživanju kako ovladati ovim vrlo često zanemarenim aspektom ljudske komunikacije. Područja primjene su brojna: uspostavljanje odnosa povjerenja, prepoznavanje signala stresa i nelagode, komunikacija s bližnjima, uspješna komunikacija s poslovnim klijentima, prepoznavanje kada poslovna suradnja nije za vas, rad sa samopouzdanjem.

Kroz kombinaciju teorije i prakse uz dinamičan set vježbi ovladajte neverbalnom komunikacijom i otkrite kako ju iskoristiti za osobni i poslovni uspjeh.

IZ SADRŽAJA:

  • Što je neverbalna komunikacija
  • Metoda distinkcije
  • Elementi neverbalne komunikacije
  • Idiosinkratično neverbalno ponašanje
  • Odnos verbalne i neverbalne komunikacije
  • Geste, ruke, noge , odugovlačenje
  • Osobni prostor
  • Kako govor tijela otkriva osjećaje i misli
  • Govor tijela  vježba prepoznavanja ugode i neugode
  • Kulturalne razlike
  • Usklađivanje i stvaranje odnosa
  • Vježba – što učiniti kad prepoznate stresnu neverbalnu komunikaciju
  • Usklađivanje – kako prilagoditi svoju neverbalnu komunikaciju sugovorniku
  • Neverbalna komunikacija u pregovaranju
  • Vježba – komunicirajte samopouzdanje

NAKON TRENINGA POLAZNICI ĆE:

  • Znati prepoznati različite elemente neverbalne komunikacije
  • Prepoznati signale neugode i stresa kod sebe i drugih
  • Znati kako uskladiti verbalnu i neverbalnu komunikaciju
  • Moći iskoristiti govor tijela kako bi se osjećali samopouzdano
  • Biti sposobni uspostaviti odnos povjerenja bez korištenja riječi
  • Kako sjediti na poslovnom sastanku da bi odnos između sugovornika bio ravnopravan

PREDAVAČ: Aleksandar Jelovac je coach i trener, psihoterapeut sa međunarodnim iskustvom. Fakultetsku diplomu magistra politologije nadograđuje različitim edukacijama i certifikatima zadnjih desetak godina, posebice za psihoterapiju gdje se usavršava u Školi za kibernetiku i sistemsku terapiju. Svoje početke kao trener stekao je u radu sa studentima kroz studentske udruge i start-upove. Od rujna 2016. do listopada 2017. bio je CTO Motivation Up-a gdje je između ostaloga držao motivacijske radionice, a svoj razvoj i rad nastavlja u Elevate-u od 2017. godine. 2016. godine pohađao je seminar UPW Tony Robbinsa u Londonu. Sav svoj trud i energiju ulaže u samorazvoj integrirajući područje psihoterapije i coaching-a. 2018. godine bio je pomoćni trener na coaching treningu i treningu osobnog razvoja u Nizozemskoj. Posebni interes gaji prema odnosu: emocije-tijelo i njihovom utjecaju na našu svakodnevicu. Stručan je u temama osobnog razvoja, leadershipa i stress managementa. U svoj rad donosi i glumačko iskustvo. Kazališne tehnike su onaj suptilni sloj koji čini razliku u našoj izvedbi pred ljudima. Kao dodatak tome bavi se meditacijom više od dvanaest godina. Proučava i bavi se tehnikama kao što su NLP, EFT, Gamma Healing, Eriksonijanska hipnoza, Sedona metoda, Emotional Clearing i druge. Edukacije i seminari osobnog razvoja koje je prošao:  Eventwise (Nizozemska), Practising coaching (Nizozemska), Choice (Nizozemska) – ožujak/travanj 2018, Škola trenera (Elevate j.d.o.o) 10/2017 – 02/2018 (Zagreb) , Millionaire Mind Intensive (MMI) 10/2017 (Ljubljana), TRE (Trauma Release Exercises) – 2017 (Zagreb) , Program sreće , Art of Living 10/2016 (Zagreb), SuperHuman OS – online kurs Kena Wilbera 2016 , Unleash the Power Within (UPW) Tony Robbins 4/2016 (London), Psihodrama 2015/2016 (Zagreb), Primal Screem – tjelesna psihoterapija 9/2015 (Pula), Alexander Technique 5/2012 (Zagreb), Gamma Healing i EFT (Emotional Freedom Tehnique) 3/2012 (Zagreb), Trening i tečaj brzog čitanja i ubrzanog učenja 2/2011 (Zagreb), Silva Metoda kontrole uma 10/2010 (Zagreb)

Prijave se zaprimaju putem:

Online:  PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti putem maila [email protected] ili telefona 020/640-271

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X