Dura
Novosti

DURA NA TECHNE SUMMIT-U U DUBROVNIKU

DURA NA TECHNE SUMMIT-U U DUBROVNIKU
DURA NA TECHNE SUMMIT-U U DUBROVNIKU

DURA kao lokalni partner sudjeluje na konferenciji Techne Summit u Dubrovniku koja se održava 3. i 4. svibnja u hotelu Dubrovnik Palace. Techne Summit u Dubrovniku je dvodnevno interaktivno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore iz sredozemnog poduzetničkog ekosustava u najpoznatijem povijesnom i turističkom gradu Hrvatske – Dubrovniku, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović.

Techne Summit organizira se u Aleksandriji u Egiptu još od 2012. godine, a prošlogodišnja konferencija okupila je 6.000 posjetitelja, 130 predavača, 80 investitora, 230 startupa i preko 66 partnera,  iz više od  25 zemalja.

Cilj ovogodišnjeg dubrovačkog  skupa je približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice. Uz postojeće partnere želja nam je umrežiti lokalne institucije Grada Dubrovnika, Županije, razvojne agencije,  Sveučilišta, mlade poduzetnike, tvrtke, itd.  s našim projektom kako bismo uz partnerstvo na lokalnoj razini omogućili  održivu suradnju te ucrtali Dubrovnik na karti, kako turističkih tako i poduzetničkih vrijednosti na globalnoj razini.

Program konferencije možete pogledati OVDJE

Datum:
03.05.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X