Dura
Novosti

ODRŽANA POSLJEDNJA RADIONICA U PROLJETNOM CIKLUSU STARTUP AKADEMIJE

ODRŽANA POSLJEDNJA RADIONICA U PROLJETNOM CIKLUSU STARTUP AKADEMIJE
ODRŽANA POSLJEDNJA RADIONICA U PROLJETNOM CIKLUSU STARTUP AKADEMIJE

Posljednja radionica u proljetnom ciklusu Startup Akademije održana je danas u DURA-i.  Radilo se o radionici “Kako samostalno voditi “paušalni” obrt” koja se održala u danas u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati.

Radionica je namijenjena osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao kroz tzv “Paušalni” obrt. Cilj radionice je upoznati poreznog obveznika koju samostalnu djelatnost može obavljati kroz paušalno oporezivanje, kao i sva prava i obveze koje proizlaze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju.

Polaznici se jako vesele ovoj radionici i već se o noj, budući da se stalno ponavlja pronio dobar glas.

„Odmah su mi kolege, koje su otvorile već svoje obrte, rekle da odem na Anteinu radionicu. Sve je tako jednostavno objašnjeno, jasno, tako da čak i strah od birokracije nestane. Antea je strašno zanimljiv predavač, dinamična je i priča razumljivim jezikom što je za našu situaciju, kad si tek na početku neprocjenjivo. Hvala joj na trudu, divnoj energiji i pozitivnom stavu. Veliko je to ohrabrenje na početku!“

Antea Kaleb, stalna predavačica na Startup Akademiji i poslovna savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga te ujedno vlasnica agencije za poslovno savjetovanje i od 2006. godine direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja nam je kratko prije radionie kazala:

Datum:
07.05.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X