Dura
Edukacije

KAKO POSTIĆI BALANS IZMEĐU RAZLIČITIH ŽIVOTNIH ULOGA

KAKO POSTIĆI BALANS IZMEĐU RAZLIČITIH ŽIVOTNIH ULOGA
KAKO POSTIĆI BALANS IZMEĐU RAZLIČITIH ŽIVOTNIH ULOGA
Ovim putem Vas pozivamo da zajedno obilježimo Svjetski dan poduzetnica, koji se svake godine odvija trećeg petka u mjesecu svibnju.

Na taj dan Impact Hub Zagreb u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA-om i Udrugom „Krug“ – ogranak Dubrovnik organizira event pod nazivom „AURORA MEETUP“.

Event se odvija u petak,17. svibnja 2019. godine u DURA-i (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) u sali u prizemlju s početkom u 14h. Očekivano trajanje je 2h.

Kako uskladiti različite životne uloge te postići balans između onoga što želimo za sebe i onoga što okolina (obitelj, prijatelji, suradnici) od nas očekuju poslušajte u predavanju psihoterapeutkinje Karmen Kmetović Prkačin te priči poduzetnice Vesne Lukić.


Ljudi vole svoje uloge. One nam daju osjećaj pripadnosti i životnog smisla. Svi želimo biti dio nečega. Bilo da smo nečije dijete, roditelj, partner, prijatelj, suradnik. Pomoću uloga vjerujemo da znamo što nam je činiti u životu. Svaka uloga ima svoje pravilo no problem može nastati ako ne znamo tko smo ako nismo u nekoj od njih. Uloge koje smo odlučile igrati mogu nas na nekoj razini i ograničiti. Zato se s njima ne bismo trebali identificirati niti za njih vezati. Često nam se zna dogoditi da u moru uloga koje igramo svaki dan ne znamo odrediti kojoj ulozi dati prednost.

Interaktivno predavanje sudionicima će dati odgovore na slijedeća pitanja:

  • Što su to životna uloge i zašto su nam potrebne?
  • Jesmo li mi naša uloga ili smo nešto više?
  • Što znači ograničiti se za svoju životnu ulogu?
  • Koliko smo slobodni bez obzira na ulogu koju igramo?
  • Što znači vezati se za određenu ulogu?
  • Zašto se ne možemo potpuno izraziti ako se držimo određenih uloga?
  • Može li nam vezanje uz ulogu narušiti zdravlje?
  • Kako najlakše postići balans među ulogama?
  • Kako znati kojoj ulozi dati prednost?
Ulaz je besplatan, ali prijave su obvezne putem forme:
Mjesta su ograničena, zato požurite sa prijavama.
Više o programu:
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X