Dura
Novosti

POZIV PODUZETNICIMA U NAUTIČKOM SEKTORU

POZIV PODUZETNICIMA U NAUTIČKOM SEKTORU
POZIV PODUZETNICIMA U NAUTIČKOM SEKTORU

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnik iz nautičkog sektora na “Clustering event” u sklopu projekta Eco-NautiNET koji će se održati u subotu 5. listopada 2019. godine s početkom u 18h u Hotelu Valamar Lacroma (sala A).

Ovaj događaj u sklopu konferencije SDEWES2019 posvećen je projektu kojem je cilj poboljšati međunarodnu konkurentnost i inovativnost malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru kroz inovativni model mreže suradnje između poduzetnika, poduzetničkih potpornih institucija i istraživačkih institucija u nautičkom sektoru.  Svrha projekta je olakšati usvajanje najboljih raspoloživih tehnologija (BAT) i inovacija u nautičkom sektoru korištenjem platforme za umrežavanje diljem ADRION regije. Mreža se trenutno sastoji od više od 80 malih i srednjih poduzetnika, sveučilišta i organizacija za podršku poslovanju i brzo raste. Sve ovo i više bit će predstavljeno na događaju, a nakon čega je organizirana i večera za sve prijavljene sudionike događaja.

Osim sudionika konferencije i istraživača, događaju će prisustvovati i lokalni poduzetnici s posebnim gostom iz iCATa, koji proizvodi tihe „zelene“ katamarane koji se pokreću na solarnu energiju. Gospodin Tomislav Uroda će predstaviti inovativan pristup svog tima i proizvode za čisti pomorski prijevoz.

ECO-NautiNET platforma će dati priliku malim i srednjim poduzećima da se pridruže jadransko-jonskim ekološkim mrežama i podupiru inovaciju proizvoda kroz sudjelovanje istraživačkih instituta i sveučilišta. ECO-NautiNET mreža koja zajednički upravlja lokalnom organizacijom za podršku poslovne djelatnošću, surađivat će s istraživačkim institutima kako bi pomogli svojim zastupljenim malim i srednjim poduzećima razviti skup instrumenata i alata za poticanje inovativnosti i internacionalizacije,

Projekt ECO-NautiNET financijski je podržan od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru programa Interreg ADRION.

Za više informacija posjetite stranice projekta (econautinet.adrioninterreg.eu/) ili posjetite platformu ECO-NautiNET (econautinet.fsb.hr/).  


Pridružite nam se na događaju, upoznajte inovatore i poduzetnike, uživajte u razmjeni ideja, umrežavanju i mogućim prilikama za suradnju kroz inovativne koncepte!

Sudjelovanje je besplatno, a za prijavu molimo kontaktirajte gosp. Antuna Pfeifera (antun.pfeifer@fsb.hr). 

Datum:
30.09.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X