Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA “PRODAJA IZ PRAKSE”

ODRŽANA RADIONICA “PRODAJA IZ PRAKSE”
ODRŽANA RADIONICA

Danas je u DURA-i održana još jedna radionica u okviru programa Startup akademije. Ovaj put je to bila radionica „Prodaja iz prakse“.

Polaznici su na radionici uz vodstvo predavačice Snježane  Kupres naučili kako predstaviti karakteristike, prednosti i isplativost proizvoda/ usluge klijentu na način da ga potaknete na kupovinu, saznali kako izgradit odnos razumijevanja i povjerenja  sa klijentom u kratkom vremenu, osvijestiti zašto je pristup i način na koji komuniciramo sa klijentom važan za uspješnu prodaju. Također su naučili korake  kako otkloniti i riješiti nedoumice  i sumnje kupaca oko proizvoda usluge koji nudite u prodajnom razgovoru te tehnike kako zatvoriti prodaju. Radionica je bila nadasve dinamična i puna vježbi i praktičnog rada.

U ovom ciklusu Startup Akademije bavimo se još jednom korisnom temom za sve poduzetnike ili one koje namjeravaju to postati. S našim predavačima pričamo o poslovnom neuspjehu – strahu od neuspjeha, suočavanju s neuspjehom, pobjeđivanju neuspjeha… Želimo skinuti stigmu i negativnu konotaciju nečega što je sastavni dio uspjeha i poduzetničkog puta, jer se događa svima. Svoje viđenje neuspjeha s nama je podijelila i Snježana Kupres.

“Kroz posao koji radim prošla sam različita iskustva uključujući i ona neugodna koja sam etiketirala kao neuspjeh. Neuspjeh je dio svakog puta, no način kako se nosimo s tim iskustvima određuje je li to neuspjeh ili polazišna točka učenja. Prvo što sam iz tog iskustva naučila je biti iskren prema sebi. U prirodi nas ljudi je da opravdamo vlastita ponašanja i upravo ovakva iskustva nam daju priliku da budemo iskreni prema sebi i objektivni.

Jedna od pretpostavki iz područja NLP-a koje podržavam i preporučam budućim poduzetnicima da ga usvoje je: Nema neuspjeha – samo povratna informacija. Neuspjeh je poluga za razvoj, ne treba ga se bojati i neodvojivi je dio uspjeha. Ono što je važno da učimo upravo iz takvih iskustava. Pitanja koja nam mogu pomoći su: – Što sam naučio/ la iz ovog iskustva? – Što mogu učiniti da drugi puta bude drugačije i bolje? – Koji resursi, alati, znanja, ponašanja su mi potrebna da napravim željenu promjenu?”

Ostavljamo vas s mišlju gđe Snježane „Nema neuspjeha – samo povratna informacija.“

Vidimo se na slijedećoj radionici!

Datum:
19.10.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X