Dura
Natječaji

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU WEBPOST – WEB-STRANICE PODUZETNICIMA OD STUDENATA

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU WEBPOST – WEB-STRANICE PODUZETNICIMA OD STUDENATA
JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU WEBPOST – WEB-STRANICE PODUZETNICIMA OD STUDENATA
Županijska komora Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku – Odjel za elektroniku i računarstvo već sedmu godinu povezuju akademsku zajednicu i gospodarstvenike kroz projekt WebPoSt.

U projektu sudjeluju studenti s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će za ocjenu izrađivati internetske stranice, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti stranicu bez naknade za dizajn.

Cilj WebPoSt projekta je povezivanje obrazovnog sustava i realnog sektora. Sudjelovanjem u ovom projektu, studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo – Sveučilišta u Dubrovniku svoje teorijsko znanje primjenjuju u praksi, a mali poduzetnici dobivaju besplatno web stranicu za predstavljanje svog poslovanja.

Na kraju akademske godine ocjenjivat će se web stranice, a najbolji radovi bit će nagrađeni od strane Sveučilišta i Komore.
Na natječaj se mogu javiti:
– tvrtke, obrti i udruge,
– s minimalno jednim i maksimalno tri zaposlenika,
– sa sjedištem u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Obveze poduzetnika i udruga u projektu:
– dostaviti studentima sve potrebne ulazne materijale koji će činiti web stranicu (tekstove, fotografije, grafičke element, podatke),
– pokriti trošak komercijalne domene (cca 180kn) i ostale troškove vezane za ishodovanje dokumentacije za izradu web stranice,
– kontakt osoba mora biti na raspolaganju za suradnju tijekom cijelog razdoblja izrade web stranice.
Obaveze studenata u projektu:
– izraditi web stranicu i predati je najkasnije 3 mjeseca od primopredaje ulaznih materijala
– uskladiti zahtjeve poduzetnika i udruga s tehničkim mogućnostima
Napomena: u slučaju većeg broja prijavljenih od broja studenata, prednost imaju članice Hrvatske gospodarske komore (trgovačka društva).
Prijaviti se možete najkasnije do 27. studenoga, putem online prijave, a informacije i detalje možete dobiti putem e-mail adrese tbozinovic@hgk.hr ili tel.020/312095.
Datum:
14.11.2019
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X