Dura
Edukacije

KIBERNETIČKA SIGURNOST I ICT ZA PODUZETNIKE

KIBERNETIČKA SIGURNOST I ICT ZA PODUZETNIKE
KIBERNETIČKA SIGURNOST I ICT ZA PODUZETNIKE

Koliko vam vrijedi sigurnost vašeg poslovanja i vaših podataka? Čak i uz najbolje inženjere i najsuvremeniju tehnologiju, najslabija karika u vašoj tvrtki, kada je u pitanju IT sigurnost, ste vi i vaši zaposlenici, ali nećemo to gledati kroz negativnu prizmu, već kroz priliku za poboljšanje i podizanje svijesti u svezi računalne sigurnosti.

Za Vas smo organizirali radionicu „Kibernetička sigurnost i ICT za poduzetnike“ koja će se održati u subotu, 16. studenoga 2019. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 10:00 sati.

Cilj edukacije je pomoći ljudima da razumiju ne samo potencijalne rizike i opasnosti u prostoru informacijskih tehnologija i interneta, već naučiti kako da koriste sve te dostupne tehnologije i servise na siguran način.

Polaznici će naučiti:

  • Zašto je informacijska sigurnost bitna?
  • Koje su potencijalne prijetnje i napadi?
  • Kako si pomoći i obraniti svoj sustav u realnom vremenu, odnosno sada?
  • Prikaz praktičnih primjera, od izrade lozinki i potvrde u dva koraka do prepoznavanja prijevara te što učiniti kada dođe do incidenta (GDPR)?

Ovaj seminar je namijenjen prvenstveno poduzetnicima, neovisno o vrsti djelatnosti te također svakom čovjeku koji je na bilo koji način spojen na internet.


PREDAVAČ: TINO ŠOKIĆ

Radionicu vodi Tino Šokić koji radi kao inženjer za IKT rješenja i direktor svoje tvrtke CNV-IBIS d.o.o., te nastoji dijeliti svoja znanja putem svih dostupnih medija, najviše putem svog portala za besplatnu edukaciju kroz tehnologije www.ucionica.net.

Svoju IT karijeru započeo je kao sistemski inženjer u Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. nakon koje je odlučio osnovati tvrtku pomoću koje će pružati (osim znanja) izravne usluge krajnjim korisnicima i tvrtkama. Autor je preko stotinu informatičkih vodiča, preko tisuću odgovorenih upita putem portala ucionica.net, te kroz održane radionice i edukacije aktivno radi na podizanju svijesti o informatičkoj sigurnosti i pismenosti. Malo, ali vrijedno slobodno vrijeme koristi za knjige, gitaru, putovanja i ponekad motocikle.


Prijavite se putem:


Online:
PRIJAVNICA 

A više informacija možete dobiti na mail: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271


Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X