Dura
Edukacije

HACKATHON DUBROVNIK

HACKATHON DUBROVNIK
HACKATHON DUBROVNIK

U organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e te uz partnerstvo Future, RIT Croatia i Sveučilišta u Dubrovnik održat će se šesti po redu „Hackathon Dubrovnik“ 04. i 05. travnja 2020. u Hotelu Royal Princess, dvorana Royal Banquet Hall.

Cilj hackathona je širenje znanja, motiviranje developera i ostalih građana na korištenje tehnologije pametnog grada za rješenje problema u svakodnevnom okruženju.

Želja nam je educirati i prepoznati talente, povezati ih sa stručnjacima i mentorima, te im omogućiti da zajedničkim snagama razvijaju projekte koji uz pomoć tehnologije rješavaju stvarne gradske probleme.

U 36 sati pozitivnog “ludila” u kojem će se sudionici boriti za slijedeće nagrade:

1. mjesto  – 10.000,00 kuna novčana nagrada

2. mjesto – 4 x Arduino Starter kit

3. mjesto – 4 x Starter kit for Arduino

Predavači i mentori su redom mladi talenti koji su i sami prošli iskustvo natjecanja na Hackathonu, osvajanja nagrada i implementacije vlastitih projekata.

Hackathon je izvrstan primjer ulaganja znanja i kreativnosti za dobrobit zajednice te Vas ovim putem još jednom pozivamo da se prijavite. Obećavamo dobru zabavu! 

Prijava i sudjelovanje u Hackathonu je u potpunosti besplatno.

Letak možete preuzeti ovdje


Prijavit se možete na: PRIJAVA

Više informacija možete dobiti putem maila [email protected] ili na mobitel 099 5361 271


Vidimo se u subotu, 04. travnja 2020. godine u Hotelu Royal Princess u 9:00 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X