Dura
Natječaji

BLOCKSTART 2 – NOVA PRILIKA ZA FINANCIRANJE MSP-A KOJI SE BAVE BLOCKCHAIN RJEŠENJIMA

BLOCKSTART 2 – NOVA PRILIKA ZA FINANCIRANJE MSP-A KOJI SE BAVE BLOCKCHAIN RJEŠENJIMA
BLOCKSTART 2 - NOVA PRILIKA ZA FINANCIRANJE MSP-A KOJI SE BAVE BLOCKCHAIN RJEŠENJIMA

Otvoren je drugi poziv za BlockStart DLT / blockchain partnerski program. Njegov je glavni cilj olakšati ciljno orijentirano, poslovno orijentirano i obostrano korisno partnerstvo između pružatelja DLT / blockchain rješenja i krajnjih korisnika MSP-a.

U svom pozivu, BlockStart traži DLT / blockchain startupove u ranoj fazi i u fazi rasta iz cijele EU i pridruženih zemalja H2020. Ovim tromjesečnim partnerskim programom (Ideation Kick-off> Prototype> Pilot) upravljat će se fondom od 265 000 EUR namijenjenog financiranju DLT / blockchain tehnologija u području fintech-a, ICT-a i maloprodaje, a odabrani start-upi će dobiti kapital do 20 000 EUR – besplatno financiranje po pilotu.


Ponuda

Ovaj partnerski program pružit će startup-ima pristup raznim pogodnostima, uključujući financiranje bez udjela, pristup mogućnostima pilotiranja, mentorstvo i povezanost s investitorima i savjetnicima.

Odabrani startupi ići će na šestomjesečni program koji započinje Ideation Kick-off (podudaranje između krajnjih korisnika MSP-a i pružatelja rješenja), nakon čega su najuspješniji davatelji tehnologija primljeni u četveromjesečnu fazu prototipa s ciljem podržavanja DLT / blockchain proizvoda. Tijekom dvomjesečne pilot faze, startupi koji rade s blockchainom i drugim DLT-ovima imat će jedinstvenu priliku potvrditi svoja rješenja i usavršiti svoje proizvode, razviti svoje poslovanje i usko surađivati ​​s potencijalnim kupcima (tj. Malim i srednjim poduzećima s krajnjim korisnicima) – kako bi identificirali DLT / blockchain rješenja koja najbolje udovoljavaju potražnji na tržištu.


Kako se prijaviti

Bilo koji europski startup ili pridruženi član H2020 koji radi s DLT / blockchain tehnologijama na području fintecha, ICT-a i maloprodaje prihvatljiv je kao sudionik i trebao bi ispuniti  online obrazac za prijavu na platformi F6S. Rok za prijavu je 30. rujna do 17 sati po srednjoeuropskom vremenu (po briselskom vremenu). Za više informacija o kriterijima za prijavu i načinu prijave možete otići na blockstart.eu i potražiti odjeljak s čestim pitanjima. Ovaj projekt je financiran iz Program istraživanja i inovacija Horizon 2020.

Jedan od glavnih ciljeva BlockStart-a je poticanje suradnje između krajnjih korisnika malih i srednjih poduzeća i potencijalnih stručnjaka za DLT / blockchain, kao pružatelja tehnologije, te promicanje znanja o prednostima i mogućnostima tih tehnologija.

Samo mala i srednja poduzeća koja posluju u područjima fintech-a, ICT-a i maloprodaje ispunjavaju uvjete i trebala bi se prijaviti putem F6S platforme na posebni otvoreni poziv za usvojitelje MSP-a, ispunjavanjem drugog online obrasca za prijavu.

Odabrani korisnici malih i srednjih poduzeća dobit će do 4.500 eura financiranja bez udjela u kapitalu i imat će priliku implementirati DLT / blockchain pilot rješenja sa startupovima koji su prošli kroz prethodno opisani BlockStart Partnerski program.


Konzorcij BlockStart

BlockStart vodi tim od 3 partnera: Bright Pixel, investitor u VC u ranoj fazi, CIVITTA, vodeća konzultantska tvrtka za upravljanje inovacijama u istočnoj i srednjoj Europi, i F6S, globalna zajednica utemeljitelja tehnologije. Ovaj je projekt dobio financiranje iz EU programa Obzor 2020.

 

BlockStart možete pratiti i na slijedećim društvenim mrežama – Twitter, Facebook i LinkedInOtvoren je drugi poziv za BlockStart DLT / blockchain partnerski program. Njegov je glavni cilj olakšati ciljno orijentirano, poslovno orijentirano i obostrano korisno partnerstvo između pružatelja DLT / blockchain rješenja i krajnjih korisnika MSP-a.

Datum:
10.09.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X