Dura
Edukacije

KAKO USPJEŠNO PRODAVATI U RAZDOBLJU PANDEMIJE KORONAVIRUSA?

KAKO USPJEŠNO PRODAVATI U RAZDOBLJU PANDEMIJE KORONAVIRUSA?
KAKO USPJEŠNO PRODAVATI U RAZDOBLJU PANDEMIJE KORONAVIRUSA?

Pandemija virusa COVID-19 uvelike je uzdrmala našu svakodnevicu i poslovanje. Način na koji smo dosada živjeli i poslovali gotovo se preko noći promijenio. Prodajni alati i metode koji su možda i do jučer funkcionirali sada trebaju novo ruho ili korjenitu reviziju. Promijenila se kupovna moć naših klijenata, njihovi prioriteti i potrebe, a na tržištu rada pojavile su se neke nove zakonitosti i pravila koja počinju uvelike utjecati na sklapanje naših budućih poslova. I upravo zbog toga u ovom je turbulentnom periodu potrebno staviti još veći naglasak na razvoj naših prodajnih i pregovaračkih vještina.

Kako bi naučili kako prodavati u novonastalim okolnostima za Vas smo organizirali radionicu Kako uspješno prodavati u razdoblju pandemije koronavirusa? koja će se održati 3. listopada 2020. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Na edukaciji ćemo pokriti sljedeće teme:

  • Na koji se način izdvojiti od konkurencije u ovom turbulentnom razdoblju i našim kupcima zaista dati dodanu vrijednost
  • Strategije i taktike poslovnog pregovaranja i zaključivanja prodaje
  • Koronavirus i prodajne tehnike – funkcioniraju li uopće, te na koji način sada treba pristupati našim klijentima
  • Kako očuvati prodajno samopouzdanje i mentalnu snagu u razdoblju neizvjesnosti
  • Na koji način uspostaviti i održati još kvalitetniji odnos s našim kupcima
  • Upravljanje stresom – kako se nositi prema onome nad čime nemamo izravan utjecaj i kontrolu

PREDAVAČ:

SANDRO KRALJEVIĆ, magistar psihologije (Mind Lab d.o.o.)

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Studij psihologije završio je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše uživa radeći poslove savjetovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, procjene i razvoja djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, poslovnih treninga i edukacija u svrhu razvoja mekih vještina, business i life coachinga, te generalno unaprjeđenja poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP i mindfulness praktičar te praktičar autogenog treninga, a uskoro i NLP majstor te NLP coach. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta, čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Također posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga. Dosad je imao prilike raditi s tvrtkama kao što su Orbico, Auto Krešo, Heraklea, posao.hr, Applied Ceramics, Crowe, SV Group, Bruketa & Žinić, Tectra, Sail Croatia itd.

Pohađa brojne dodatne edukacije, te se stalno profesionalno usavršava aktivno sudjelujući na različitim kongresima, konferencijama, simpozijima, te znanstvenim i stručnim skupovima. Svoju stručnu edukaciju iz područja psihologije uskoro upotpunjuje i upisom na poslijediplomski specijalistički studij iz upravljanja ljudskim potencijalima.

Osnivač je, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. Član je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatskog udruženja za bihevioralno kognitivne terapije, HR centra, udruge U4HR, te Hrvatske udruge za coaching. Redovito piše za razne časopise i medije o različitim temama primijenjene psihologije.


Prijave za ovu radionicu se zaprimaju putem slijedećeg linka
PRIJAVNICA

Za više informacija možete nas kontaktirati putem:

E-mail: [email protected]

Telefon: 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X