Dura
Novosti

IZRADA NOVE STRATEGIJE IZJEDNAČAVANJA MOGUĆNOSTI ZA OSOBE S INVALIDITETOM GRADA DUBROVNIKA

IZRADA NOVE STRATEGIJE IZJEDNAČAVANJA MOGUĆNOSTI ZA OSOBE S INVALIDITETOM GRADA DUBROVNIKA
IZRADA NOVE STRATEGIJE IZJEDNAČAVANJA MOGUĆNOSTI ZA OSOBE S INVALIDITETOM GRADA DUBROVNIKA

Dubrovačka razvojna agencija DURA provodi izradu Strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2021. do 2025. godine. Tim povodom održan je sastanak s predstavnicima upravnih odjela Grada Dubrovnika na kojem je djelatnica DURA-e Luna Polić Barović predstavila analizu aktualne Strategije izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom (OSI) Grada Dubrovnika za razdoblje 2015. – 2020. te nacrt nove Strategije OSI za razdoblje 2021. – 2025.

Sastanku su prisustvovali predsjednica uprave DURA-e Ana Marija Pilate Krile te predstavnici Upravnih odjela (UO) za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, UO za poslove gradonačelnika, UO za kulturu i baštinu, UO za turizam, gospodarstvo i more, UO za promet, UO za izgradnju i upravljanje projektima te UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

Predsjednica uprave DURA-e Ana Marija Pilato Krile, pohvalila je dosadašnju suradnju svih upravnih odjela Grada Dubrovnika i istaknula važnost aktivne suradnje cijele gradske uprave. Do sada je ostvarena analiza provedenih mjera iz Strategije OSI za 2015. – 2020., provedeno je istraživanje novih mogućih mjera te je izrađen nacrt Strategije OSI za 2021. – 2025.

Tijekom jeseni održat će se sastanci s ključnim dionicima u javnom sektoru i provest će se participativne radionice s udrugama osoba s invaliditetom i djecom s teškoćama u razvoju te drugim organizacijama civilnoga društva.

Datum:
15.10.2020
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X