Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA “KAKO USPJEŠNO VODITI E-TRGOVINU I POKRENUTI WEB SHOP”

U vremenu kada većina poslovanja bilježi pad i negativne rezultate u odnosu na 2019. godinu, online trgovina doživljava svoj vrhunac. Prihodi naprimjer Amazona, najveće online trgovine na svijetu, porasli su za 37% i učinili njezinog osnivača najbogatijim čovjekom na svijetu.

Čak i prije pandemije Covid-19, bilo je potrebno biti što vidljiviji na tržištu i ponuditi svoje proizvode u web shopu kako bi što prije našli put do svojih kupaca i kako bi kupci što brže i lakše došli do vaših proizvoda. Danas je to neophodno, stoga smo ovaj hladni vikend proveli u “uzavreloj” atmosferi radionice “Kako uspješno voditi e-trgovinu i pokrenuti web shop”.

Sinisa Begovic dva nas je dana detaljno vodio kroz ovaj segment poslovanja i tržišta, kako bi i vaši poslovi doživjeli dodatni zalet. Nadamo se da vam željeni rezultati neće izostati.
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X