Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA SEO OPTIMIZACIJE

Koliko puta ste čuli da morate optimizirati web stranicu kako bi bila na boljoj poziciji u rezultatima pretrage? Zovu li vas razni servisi koji vam nude da se pojavljujete prvi na tražilicama? Znate li kojom “magijom” se oni služe?

Metode i tehnike kojima se to postiže objedinjene su pod nazivom SEO optimizacija (Search Engine Optimization). Kompleksan je to skup aktivnosti koje je potrebno poduzeti kako bismo dobili željene rezultate i to nam je najbolje danas uspio pojasniti iskusni web i SEO majstor Siniša Gavrilović. Polaznici ove radionice pomno su pratili praktične primjere i savjete koje im je Siniša predstavio, te se nadamo da će primjenom naučenog uskoro vidjeti i rezultate.

Posebno veseli da je ovako specijalizirana radionica naišla na izvrstan interes, što ponovno potvrđuje status Startup Akademije kao omiljenog edukacijskog programa među mladim poduzetnicima u Dubrovniku.
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X