Dura
Novosti

Pokrenuta stranica LIFE programa

Provedbu LIFE programa u novom programskom razdoblju Europska komisija delegirala je novooformljenoj Europskoj izvršnoj agenciji za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA).

LIFE uredba za novo programsko razdoblje te novi Višegodišnji program rada (2021.–2027.) u završnoj su fazi usvajanja koje se očekuje u kasno proljeće 2021., nakon čega će biti otvoren novi poziv za prijavu s prijavnim rokovima do jeseni 2021.

Na stranici CINEA-e: nalaze se informacije o nadolazećem LIFE programskom razdoblju, potprogramima, natječajima i potpori prijaviteljima, kao i rezultati LIFE projekata, povezane inicijative te novosti. CINEA planira organizirati Info sastanak u lipnju. Nastavno, LIFE NCP Hrvatska organizirat će, nakon usvajanja Uredbe i službene objave natječaja, Info dan za prezentiranje novog natječaja i podršku potencijalnim prijaviteljima.

Sve novosti mogu se pratiti na hrvatskoj LIFE stranici.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X