Dura
Natječaji

POTPORA OD 120 MILIJUNA KUNA ZA OBNOVU POLJOPRIVREDNIH ZEMLJIŠTIMA I PROIZVODNOG POTENCIJALA

Objavljen je jedanaesti Natječaj za provedbu podmjere 5.2. “Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim/prirodnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima”, tipa operacije 5.2.1. “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala” od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu, dok je  iznos raspoloživih sredstava javne potpore 120.000.000,00 kuna.

 Visina javne potpore iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Svrha navedenog Natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22. ožujka 2020. godine i potresima od 28. prosinca 2020. godine kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje.

Prijavnu dokumentaciju možete dostaviti od 17. svibnja do 16. srpnja 2021 godine.

Detaljne informacije dostupne su na:
https://ruralnirazvoj.hr/novi-natjecaj-za-obnovu-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala-vrijedan-120-milijuna-kuna/

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X