Dura
Novosti

Prezentacija DURA-e digitalnim nomadima

U sklopu projekta ”The Dubrovnik digital nomad-in-residence”, koji se od kraja travnja provodi u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u suradnji s Total Croatia News i Saltwater Nomads, danas 11. svibnja 2021.godine u Lazaretima je održana prezentacija Dubrovačke razvojne agencije DURA-e te predstavnica poduzetničkog sektora , tvrtki Event lab i Nutrigurman.

Obzirom da je u sklopu projekta ”The Dubrovnik digital nomad-in-residence” predviđeno da digitalni nomadi koji ovom prilikom borave u gradu upoznaju svakodnevni život te budu uključeni u kulturne i javne programe, Dubrovačka razvojna agencija predstavila je svoje područje djelovanja i projekte, među kojima je I prvi Poduzetnički inkubator pokrenut na području naše Županije, te je tom prigodom kao dobre primjere istaknula poduzetnice Anđelu i Kseniju Matić koje su krenule u privatne vode baš posredstvom DURA-inog poduzetničkog inkubatora, te Mirnu Sarić, prepoznatu mladu nutricionisticu koja unutar DURE vodi svoj posao Nutrigurman.

Ovom prilikom također je bilo riječi o povezivanju između gradskih institucija te digitalnih nomada u budućnosti, te istaknuta važnost ovakvog jednog inovativnog programa međunarodne suradnje u svrhu promocije Dubrovnika I Hrvatske u svijetu.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X