Dura
Novosti

Educirajte se besplatno na radionici o pripremi i prijavi EU projekata

Sprema se novo operativno razdoblje 2021 – 2027. u kojemu će Hrvatska imati na raspolaganju novih 20 milijardi eura bespovratnih sredstava. Važno je što prije krenuti u pripremu projekata, odnosno razradu projektnih ideja kako bi se, po objavi poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, poduzeća odmah bila spremna i prijaviti. Proces pripreme i prijave projekata na EU fondove ne mora biti nepoznanica i problem ako se na vrijeme počnete pripremati i informirati. Od kuda krenuti, kako se pripremiti, o čemu voditi računa da bi kasnija provedba projekta bila što uspješnija, saznajte na besplatnoj radionici koju organizira Hrvatska gospodarska komora (ŽK Dubrovnik i Centar za inovacije i EU projekte HGK). Centar za inovacije i EU projekte HGK je, u zadnjih pet godina pripremio, prijavio i samostalno provodi više od 12 EU projekata, čime su njegovi djelatnici stekli vrijedna praktična iskustva koja vam ovom prilikom želimo prenijeti.

Realizirajte svoj projekt uz pomoć EU sredstava bez straha od administrativnih grešaka u fazi pripreme i prijave projekata te od grešaka koje bi mogle rezultirati neprihvaćanjem za sufinanciranje već pripremljenih projekata, ili financijskim korekcijama prihvaćenih projekata.

Teme radionice možete pročitati u programu radionice.

Predavači na ovo edukaciji su:

  • Domagoj Topić, voditelj Odjela za pripremu i provedbu EU projekata HGK,
  • Petra Ostojić iz Odjela za pripremu i provedbu EU projekata HGK,
  • Nikolina Udovičić, voditeljica Odjela za praćenje i izvještavanje na projektima HGK,
  • Danijela Ćenan, direktorica Centra za inovacije i EU projekte HGK.

Radionica će se održati u srijedu i četvrtak, 26. i 27. svibnja, od 9:30 sati, online, putem putem aplikacije Microsoft TeamsPrijaviti se možete u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 24. svibnja.

Radionica se organizira za tvrtke s područja Dubrovačko-neretvanske županije i ciljani broj je 50-tak sudionika, pa će prednost imati tvrtke iz Županije, prema redosljedu prijava. Prijavljenima ćemo pravovremeno poslati pristupne podatke, na e-adresu koju navedu u prijavi.

Za više informacija možete se obratiti u ŽK Dubrovnik Mari Knežević na telefon 020 312 094 ili e-adresu mknezevic@hgk.hr.

Izvor:HGK

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X