Dura
Natječaji

Javni poziv za iskazivanje interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske

Javni poziv za iskazivanje interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske otvoren je 19.05.2021.

 

Radi uspostave cjelovitog sustava gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, te doprinosa postizanju ciljeva odvojenog prikupljanja otpada i recikliranja, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (u daljnjem tekstu: Fond) putem Javnog poziva za iskaz interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja (u daljnjem tekstu: Javni poziv) prikuplja podatke o potrebama i mogućnostima za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje postojećeg kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada i ostalih vrsta otpada na području Republike Hrvatske, za gospodarske subjekte:

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se podaci o potrebama, mogućnostima i prilikama zainteresiranih gospodarskih subjekata za uspostavljenjem, povećanjem, unapređenjem i proširenjem kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada i ostalih vrsta otpada radi povećanja gospodarske aktivnosti unutar Republike Hrvatske i ostvarenja ciljeva sukladno obavezama propisanima Zakonom i Planom gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za razdoblje od 2017. – 2022. godine.

 

Rok za dostavu iskaza interesa na Javni poziv za iskaz interesa počinje danom objave Javnog poziva za iskaz interesa na mrežnoj stranici Fonda, a završava zaprimanjem u Fond putem elektroničke pošte najkasnije do 20.06.2021. godine u 16,00 sati.

 

Javni poziv možete pogledati OVDJE.

OBRAZAC 1.a

OBRAZAC 1.b

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X