Dura
Novosti

DURA SUDJELOVALA NA SAVJETOVANJU S PRIJAVITELJIMA U OKVIRU POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA POMOĆNIKE U NASTAVI – FAZA IV.

Djelatnice DURA-e; Luna Polić Barović i Ena Soprano sudjelovale su na online sastanku koji se održao danas 31. svibnja 2021. godine putem Zoom platforme. Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nadležno tijelo za pripremu natječaja u okviru korištenja sredstava iz Europskog socijalnog fonda u postupku je pripreme novog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV. u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Na sastanku su predstavnici Ministarstva predstavili ključne uvjete Poziva te aplikaciju za izdavanje suglasnosti za uključivanjem pomoćnika u nastavu.

Otvaranje Javnog poziva očekuje se u lipnju ove godine.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X