Dura
Novosti

Dani otvorenih vrata udruga 2021. – „Krizna situacija = šansa za novi početak?“

Počinju Dani otvorenih vrata udruga 2021. Tema ovogodišnje manifestacije je „Krizna situacija = šansa za novi početak?“. Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021.

Popis događanja koje udruge organiziraju u okviru Dana otvorenih vrata 2021. dostupan je putem aplikacije UdrugeInfo, kao i u tablici ovdje.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizirao je virtualnu raspravu pod nazivom “Krizna situacija = šansa za novi početak” s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak. Snimka rasprave se nalazi na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=ItgCu9wBNi8

Temeljem natječaja za vizualni identitet Dana otvorenih vrata 2021. na koji su za prijavu radova pozvani studenti umjetničkih akademija i fakulteta te studija dizajna, odabran je vizualni identitet ovogodišnjih Dana otvorenih vrata udruga koji su slobodni za korištenje udrugama kako bi promovirale ovogodišnju manifestaciju. Nagrađeni rad izradile su Cvijeta Veronika Plenković i Magdalena Prvonožec.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X