Dura
Natječaji

Potpora za Europske mreže kulturnih i kreativnih organizacija 2021.

Ovim Pozivom na dostavu prijedloga podržat će se Europske mreže kulturnih i kreativnih organizacija s početkom provedbe u 2021. godini.

Potpora za Europske mreže odnosi se na transnacionalne projekte koji uključuju kulturne i kreativne organizacije iz različitih zemalja koje sudjeluju u Programu. Kroz ovaj Poziv će se pružiti potpora kulturnim organizacijama koje provode predstavničke mreže europskih kulturnih organizacija temeljene na članstvu i koje pokrivaju širok raspon zemalja sudionica Kreativne Europe. Mreže moraju imati zajedničku misiju, pravila upravljanja i prava i obveze članova, koji su formalno uspostavljeni (u “statutima” ili ekvivalentno) i dogovoreni. Mreže trebaju biti sastavljene od koordinacijskog tijela i njenih članova.

Procjena je kako će se podržati 30 europskih mreža s ukupnim proračunom od EUR 27.000.000. Potpora europskoj mreži može iznositi najviše EUR 825.000,00 za razdoblje od tri godine odnosno 80% dozvoljenih troškova rada mreže. Aktivnosti mreže trebaju biti podijeljene u Radne pakete (Work packages) namijenjene sveobuhvatnom razvoju kulturnog i kreativnog sektora na razini Europe.

Rok za prijave je 26. kolovoza 2021. godine do 17:00 CET.

Sva potrebna dokumentacija kao i Upute za prijavu za potpore europskim mrežama nalaze se ovdje.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X