Dura
Novosti

Dura na Ljetnoj školi filma Šipan

 

Dubrovačka razvojna agencija DURA u sklopu projekta WONDER ove će godine sudjelovati na Ljetnoj školi filma Šipan, koja se održava od 04.08. – 14.08.2021 godine.

Ljetna škola filma Šipan ove godine slavi svoj 18. rođendan, te kao i svih godina prirediti će deset nazaboravnih dana na filmskom otoku Šipanu, gdje nas očekuju radionice s vrhunskim voditeljima i gotovo 50 polaznika, te večernji programi koji i ove godine donose zanimljive filmske projekcije ali i zanimljivu dramsku i glazbenu večer.

Unutar programa svim polaznicima i posjetiteljima suradnice Dubrovačke razvojne agencije DURA-e; Mia Hrnić voditeljica projekta i Iva Rašica će predstaviti projekt Wonder koji podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora koji se temelji na novim i inovativnim metodama sudjelovanja.

Cilj projekta je povećati privlačnost i kompetitivnost destinacija Jadransko-jonske regije zahvaljujući specifičnom pristupu, koji je usmjeren unapređenju kvalitete života i turističke ponude gradova, uključujući upravljanje, okoliš i usluge kroz razvoj novih i inovativnih metoda participacije.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X