Dura
Natječaji

Otvorena 4 natječaja u programu Erasmus+

U sklopu programa “Erasmus + “ izašla su 4 natječaja, svi zainteresirani mogu pogledati više detalja na sljedećem linku: https://webgate.ec.europa.eu/app-forms/af-ui-opportunities/#/erasmus-plus/open-calls/field/31047627

  1. Erasmus akreditacija u školskom obrazovanju

Erasmus akreditacija alat je za organizacije koje se žele kontinuirano otvarati prekograničnoj razmjeni i suradnji i ovim pozivom će se lakše povezati i pronaći mogućnosti financiranja za te aktivnosti.

 

  1. Mala partnerstva u školskom obrazovanju

Ovaj natječaj omogućuje organizacijama i njihovim sudionicima stjecanje iskustva u međunarodnoj suradnji i jačanju njihovih kapaciteta. Partnerstva malih razmjera osmišljena su kako bi proširili pristup programu pojedincima koji su teško dostupni na područjima školskog obrazovanja, obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, obrazovanja, mladih i sporta.

 

  1. Kratkoročni projekti za mobilnost učenika i osoblja u školskom obrazovanju

Ovaj natječaj podržava škole i druge organizacije aktivne na području školskog obrazovanja koje žele organizirati aktivnosti mobilnosti za učenje kako za učenike tako i za zaposlenike.

 

  1. Partnerstva za suradnju u školskom obrazovanju

Ovaj natječaj omogućuje organizacijama stjecanje iskustva u međunarodnoj suradnji i jačanje njihovih kapaciteta, ali i proizvodnju visokokvalitetnih inovativnih rezultata. Primarni cilj Partnerstva za suradnju je omogućiti organizacijama povećanje kvalitete i relevantnosti svojih aktivnosti, razvijanje i jačanje mreže partnera, povećavanje svoje sposobnosti za zajedničko djelovanje na transnacionalnoj razini, potičući internacionalizaciju svojih aktivnosti te razmjenom ili razvojem nove prakse i metode, kao i razmjenu i suočavanje ideja.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X