Dura
Novosti

Organizirali smo radionicu za projekt “Zajedno smo jači”

Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Djeca Pelješca “, s partnerima Općina Janjina, Udruga Dva skalina i Udruga Poseban prijatelj provodi projekt  Zajedno smo jači, u vrijednosti od 472.038,68 kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 100%.

Danas smo u u sklopu projekta organizirali drugu u nizu radionicu “Marketing na društvenim mrežama”  te nas čeka još treća 25.ožujka u Stonu. Predavač na radionici je bi g.Dino Joldić, a polaznice su bile predstavnice udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Predviđeno trajanje projekta Zajedno smo jači (UP.04.2.1.11.0040) je 18 mjeseci i projekt je financiran u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ putem Europskog socijalnog fonda – Učinkoviti ljudski potencijali.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruge Djeca Pelješca te povezivanje s drugim udrugama na području Dubrovačko – neretvanske županije kroz edukacije i stručna predavanja usmjerenim prema roditeljima i članovima udruge. Iznimno važan dio ovog projekta čine edukacije članova i volontera udruga kojim će se osigurati samoodrživost udruga te širenje mreže psihosocijalne podrške.

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X