Dura
Novosti

Održan webinar u sklopu projekta Tourban

 

U sklopu projekta Tourban, Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji sa vanjskim suradnikom Institutom za turizam iz Zagreba organizirala je webinar putem TOURBAN platforme i to na temu certifikata u turizmu.

Obzirom da je projekt Tourban usredotočen na prilagodbu malih i srednjih poduzeća prema održivim i resursno učinkovitim poslovnim modelima, certificiranje poslovnih procesa nametnulo se kao jedan od glavnih alata u postizanju istog. Kako je glavnim sudionicima u ovoj tranziciji; malim i srednjim poduzećima, potrebno pružiti potrebne informacije da bi postali katalizatori inovacije i održivosti, ovaj  webinar je bio izvrsna prilika za upoznavanje sa trenutnim trendovima i kretanjima sa područja certificiranja.

Webinar se održao 22.ožujka, a vodila ga je dr.sc. Izidora Marković Vukadin, znanstvena suradnica u Institutu za turizam . Sudionici su tom prilikom mogli čuti detalje o tome kako izabrati adekvatni certifikat za njihovo poslovanje, kako izgleda apliciranje i kasnija primjena određenih certifikata, ali I čuti o primjerima dobre prakse iz Hrvatske. Osim gđe. Vukadin, na webinaru su prezentirale I gđa. Mira Zovko kao predstavnica Ministarstva turizma, te gđa Katarina Golubović sa otoka Lošinja kao primjera uspješne primjene certifikata održivosti.

Snimka webinara dostupna je registriranim članovima platforme www.community.tourban.eu

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X