Dura
Novosti

Održan online kick-off sastanak projekta ECO-NautiNET PLUS

U okviru 4. poziva Interreg ADRION programa odobren je projekt ECO-NautiNET PLUS u kojem je Dubrovačka razvojna agencija DURA jedan od projektnih partnera.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 148.169,56 EUR, a budžet DURA-e iznosi 18.682,40 EUR.

Dana 6.4.2022. održao se online kick-off sastanak ECO-NautiNET PLUS „Network’s support for SMEs in the Nautical sector of the Adriatic-Ionian Region PLUS “, na kojem su sudjelovali zaposlenici DURA-e Ivan Saltarić i Marijana Puljas.

Sudjelovali su projektni partneri iz 5 zemalja:

Vodeći partner: Chamber of Achaia, Grčka

  • Dubrovačka razvojna agencija DURA, Hrvatska
  • Regional Development Centre Koper, Slovenija
  • Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Hrvatska
  • Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska
  • N.A. National Confederation of Handcrafts and of SMEs Ravenna, Italija
  • Chamber of Commerce and Industry Tirana, Albanija

Cilj projekta je poboljšati međunarodnu konkurentnost i inovativnost malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru kroz inovativni model mreže temeljen na višerazinskom pristupu. Projekt će kapitalizirati postojeća testirana iskustva u nautičkoj mreži, pružajući također inovativne aspekte za prenosivost i održivost mreže, pružajući poslovnim organizacijama za podršku, malim i srednjim poduzećima i istraživačkim institutima nove instrumente koji podržavaju stvaranje i trajanje mreža s posebnim osvrtom na nautički sektor.

Trajanje projekta: 1.1.2022. – 30.6.2022., a financirano je iz Interreg V-B Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje (ADRION) 2014.-2020.

 

Kontakt osoba za više informacija: Ivan Saltaric, e-mail: isaltaric@dura.hr

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X