Dura
Novosti

Nastavljamo s edukacijama kroz projekt BOND 2

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Udrugom Mreža BOND nastavlja s organiziranim grupnim radionicama u okviru razvoja usluge Savjetovanja poduzetnika u rastu i razvoju. Tako je u Drinovcima 27. i 28. rujna 2022. održana dvodnevna radionica za članove potpornih institucija iz četiriju dalmatinskih županija (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske). Na radionici su sudjelovale i zaposlenice Dubrovačke razvojne agencije DURA-e Mara Čerjan i Barbara Damić.

U sklopu radionice naziva „Javni nastup i prezentacijske vještine“ polaznici su imali priliku slušati o prezentacijskim vještinama, tremi, javnom nastupu, intervjuu, kriznom komuniciranju i drugim sličnim temama. Osim teorijskog dijela polaznici su kroz različite vježbe glasa učili o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji.

Radionicu su vodili iskusni predavači s Govorničke škole Demosten – doktor komunikacijskih znanosti Kristijan Sedak i profesionalna kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Madirazza.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X