Dura
Novosti

Projekt “Citizens and Space Shaping” – Studijski posjet Dubrovniku

 

U sklopu projekta Citizens and space shaping koji poljski Centar za građanske inicijative (Centrum Inicjatyw Obywatelskich) iz Słupska provodi u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA-om, u tjednu od 3. do 7. listopada 2022. poljski kolege posjetili su Dubrovnik s ciljem razmjene znanja i primjera dobrih praksi.

Projekt je financiran iz Fonda za aktivno građanstvo, a cilj mu je, kroz radionice, edukacije, razmjenu iskustava i znanja te primjere dobrih praksi s kojima su se polaznici na studijskom putovanju susreli, povećati uključenost stanovništva Słupska u planiranje i organiziranje gradskog javnog prostora te aktivnije društveno djelovanje općenito. Navedena poljska udruga u nekoliko dana posjetila je više dubrovačkih udruga i institucija čija je zadaća osnaživanje civilnog sektora i lokalnog razvoja. Tako su zaposlenici Udruge DEŠA Dubrovnik, Centra za mlade, Centra za karijere mladih, Erasmus Strudent Network, Udruge KORAK i DURA-e, gostujućoj poljskoj udruzi predstavili svoje poslovanje i najvažnije projekte na kojima su radili.

Prilikom sastanka u DURA-i, dogovorene su buduće aktivnosti ovog projekta planirane za nadolazeću godinu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X