Dura
Novosti

Završna konferencija projekta WONDER

U sklopu projekta Interreg Adrion Wonder kojemu je krilatica “Child friendly destinations” djelatnice  DURA-e Iva Rašica i Luna Polić Barović sudjelovale su na završnoj konferenciji i partnerskom sastanku koji su se održali od 17. 10. do 19.10. 2022. u Cerviji u Italiji.

Konferenciju je otvorio gradonačelnik Cervie Massimo Medri te uz moderatoricu Danielu Ferraru završna konferencija je uspješno provedena zahvaljujući svim dionicima. Predstavljeni su zaključci i doprinosi Wonder projekta na svim područjima i u gradovima koji su sudjelovali u projektu kako bi svoju destinaciju dodatnim sadržajem približili djeci i obiteljima.

Svi projektni partneri projekta Wonder prisustvovali su na završnoj konferenciji i sastanaku koji je uslijedio nakon konferencije na kojem su predstavljene pilot akcije i druge aktivnosti partnera.

Završna konferencija bila je prilika za umrežavanje i upoznavanje partnera drugih projekata koji se provode iz programa Interreg Adrion i predstavaljanje primjera dobre prakse.

Nakon partnerskog sastanka Općina Cervia organizirala je za projektne partnere studijski posjet lokacijama gdje su implementirali aktivnosti pilot akcije i ostalih područja koja su prilagođena djeci i obiteljima.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X