Dura
Novosti

Prezentacijske vještine u DURI

Danas smo u DURI u sklopu Startup akademije slušali kako uspješno prezentirati svoj proizvod ili uslugu. Kažu da je ideja beskorisna, bez obzira koliko bila dobra, velika i originalna, sve dok nije primjereno prenesena drugima i shvaćena. Zanimljivo, zar ne?
U poslovnom svijetu, prezentiranje se ističe kao jedna od ključnih vještina koje mogu vaš proizvod, uslugu, ideju ili pak vlastite kompetencije izdići iznad konkurencije. Koji su to sastavni dijelovi dobrog načina prezentiranja danas nam je vješto pokazala Snjezana Kupres. U dobroj atmosferi, praktičnim primjerima i jedan-na-jedan pristupom pomno je pratila naše polaznike, koji su joj uzvratili primijenjenim znanjem i razumijevanjem materijala.
Što našim polaznicima poželjeti nego da, poštujući strukturu dobrog prezentiranja i mnogo vježbe, zasjaju na svojem idućem poslovnom predstavljanju!
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X